Succesvol leiderschapsprogramma bij Amsterdamse ICT-dienstverlener Constant IT

Opdracht

 

Change Department is gevraagd een leiderschapsprogramma te ontwerpen voor het managementteam van een Amsterdamse IT-dienstverlener en dit samen met hen over een periode van 2 jaar tot een succes te maken. De opdrachtgever ziet volop groeikansen en wil graag goed beslagen ten ijs komen met het managementteam.

 

Aanpak

 

Wij hebben een op maat gemaakt programma opgesteld, met daarin een mix van coaching, training en advies. Door een korte verkenning vooraf, is een scherp beeld verkregen van de startsituatie en de belangrijkste onderwerpen en resultaatgebieden. Met het managementteam is uitgebreid ingezoomd op ieders bijdrage aan het team, zijn de toekomstplannen van de organisatie aangescherpt en vertaald naar kortetermijn-doelen en -acties. Ook besteden we aandacht aan het coachen van high performing teams en hoe je doelgericht veranderingen doorvoert in je organisatie (en iedereen succesvol meekrijgt). Ook staan we uitgebreid stil bij vraagstukken rondom klantenbinding en hoe je continu verbeteringen doorvoert en borgt in je cultuur.

 

Resultaat

 

Het leiderschapsprogramma heeft gediend als basis voor het slagvaardiger inrichten van de organisatie. Het managementteam heeft zichzelf bewezen en praktische middelen tot hun beschikking gekregen om zichzelf en de organisatie te laten groeien.

"Met energie en toewijding zorgt Lodewijk dat wij ons tijdens elke sessie losmaken van de dagelijkse hectiek en focussen op de ontwikkeling van Constant IT. Lodewijk weet uitstekend de balans te vinden tussen het formele programma en de actuele uitdagingen waarmee wij als team graag worden geholpen."

 

Mark Philips, Algemeen Directeur Constant IT

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Bel ons op 020 – 21 01 845, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@changedepartment.nl.