Change Department is sinds 2014 hét startpunt voor succesvolle organisatieverandering. Opgericht vanuit het idee dat jij centraal staat in verandering. Want waar je ook kijkt, verandering is overal. In organisaties, trends, visies en samenwerkingen. Alles verandert continu en de snelheid van die veranderingen neemt toe. Dan kan je er maar beter voor zorgen dat jij – het allerbelangrijkste onderdeel in verandering – daar klaar voor bent.

 

De mens maakt de organisatie, trend, visie of samenwerking. Ben je in staat de mens te veranderen, dan ben je in staat bergen te verzetten.

 

Maar met verve veranderen vergt een visie. Een visie op verandering die met verve wordt waargemaakt. Dat is waar Change Department voor staat. Of dit nu gaat om teams, leiders of prestaties: Change Department stuurt jouw mensen in de juiste richting, zodat zij de juiste richting voor jouw organisatie bepalen.

 

Hoe Change Department helpt

 

Change Department helpt organisaties met het aangaan van de uitdagingen en het ontdekken van betere manieren van werken. De diensten van Change Department omvatten organisatieadvies, prestatieverbetering en team- & leiderschapsontwikkeling.

 

Over Lodewijk Gimberg

 

Change Department is een initiatief van mij, Lodewijk Gimberg. Al bijna 15 jaar help ik organisaties met veranderen en verbeteren. Ik heb het geluk gehad om samen te mogen werken met zowel enkele van de grootste Nederlandse bedrijven als met snelgroeiende scale-ups.

Daar leerde ik dat veranderingen die van binnenuit komen de grootste kans hebben op lange termijn succes.

 

Verandering kent geen one-size-fits-all-aanpak. Een aanpak die ontstaat vanuit co-creatie, die oplossingen in zich heeft die passen bij de behoeften en cultuur van de organisatie, alleen die aanpak zal leiden tot blijvende veranderingen en een positieve impact.

 

Ik ondersteun organisaties met het realiseren van veranderingen door organisatieadvies, duurzame prestatieverbetering en team- en leiderschapsontwikkeling. Dit deed ik al voor diverse partijen. Bekijk mijn cases of neem eens contact met me op.

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:

8,4

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Bel ons op 020 – 21 01 845, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@changedepartment.nl.