Een frisse blik

 

Als je zelf lang actief bent als eigenaar, directielid of onderdeel van een managementteam, dan kan het zijn dat je na verloop van tijd niet meer goed weet waar de verbeterpunten liggen. Misschien heb je behoefte aan een nieuwe kijk op de situatie, in de vorm van bijvoorbeeld een externe sparringspartner. Omdat je het team goed kent, bekijk je de situatie niet altijd even objectief. Een blik van een derde kan kan hier uitkomst bieden. Iemand die niet actief samenwerkt met jouw team, kan immers zonder bias aangeven waar mogelijkheden tot verbetering liggen. En dat is precies wat wij doen.

 

Een nauwkeurige analyse

 

Op basis van een empirische aanpak analyseren wij jouw situatie, van welk formaat deze ook mag zijn, om vervolgens te traceren waar knel- en verbeterpunten liggen. Op basis van deze informatie stellen wij een strategische benadering van de situatie op, om deze vervolgens, samen met jou en je team, naar een concrete uitvoering te vertalen. Zo zorgen we samen dat we jouw organisatie naar het volgende niveau tillen.

 

Vragen waar we mee aan de slag gaan zijn bijvoorbeeld: wat is het gezamenlijke doel dat jouw organisatie en medewerkers verbindt en hoe kunnen we jouw strategie vertalen naar een passende executie?

 

Een win-winsituatie

 

Door jouw situatie met een objectieve en frisse blik te benaderen, kunnen wij knelpunten en obstakels sneller traceren dan wanneer een interne medewerker er naar kijkt. Een visie als deze is vaak waardevol voor je onderneming, omdat je zo snel en duidelijk kunt schakelen tussen het opsporen van het probleem, het bedenken van een oplossing en de uitvoering hiervan. Wij assisteren je immers op al deze vlakken. Win-win-win.

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:

8,4

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Bel ons op 020 – 21 01 845, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@changedepartment.nl.