Verbeteren doe je samen

 

Het verhogen van de standaarden binnen je organisatie, continue verbetering en het centraal stellen van je klant. Het zijn geen snel uitvoerbare kunstjes, maar onderdeel van het DNA binnen je organisatie. Een dergelijk traject vergt dan ook toewijding, tijd en coaching. Maar als de eerste resultaten zichtbaar worden, zul je zien dat de verandering in een stroomversnelling komt. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

 

Wij helpen je graag met bijvoorbeeld training en coaching. Of met een compleet verbeterprogramma. We hebben ruime ervaring met Lean, Agile en Six Sigma. Met deze drie dingen in het achterhoofd, kijken we samen naar wat het beste past bij jouw organisatie en op welke wijze we het voor jou perfecte model kunnen implementeren.

 

Verbeter het onbenut potentieel van jouw organisatie

 

Om dit te realiseren, houden wij vast aan bewezen methodes: de agile- en lean-principes. Agile omvat een cultuur die een hele organisatie aangaat en staat voor het vroeg leveren van klantwaarde. Dit houdt in dat je als team in staat bent om snel in te spelen op veranderingen − nieuwe kansen of klantwensen bijvoorbeeld. Lean is een bedrijfsstrategie die is ontwikkeld om die klantwaarde te maximaliseren. Dit is te doen door verspillingen te elimineren en een cultuur van continue verbetering op poten te zetten. Van strategie naar uitvoering. We doen het samen met jou en je medewerkers. En allemaal met als doel: het onbenut potentieel van jouw organisatie verbeteren!

 

Creëer een win-winsituatie

 

Omdat jij een groei wilt inzetten, gaan we samen kijken naar de beste manier waarop we dat kunnen doen. Jij geeft je doelen, wensen en ervaringen aan, waarna wij gaan analyseren op welke manier we dat gaan bereiken. Samen komen we tot een verandertraject, welke we natuurlijk ook samen gaan uitvoeren. Jouw bedrijf, jouw medewerkers en onze expertise. Samen creëren we een win-winsituatie.

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:

8,4

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Bel ons op 020 – 21 01 845, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@changedepartment.nl.