Change readiness assessment

Succesvol een verandering doorvoeren?

Een change readiness assessment is dan een goed hulpmiddel om aan het begin van je veranderproject in te zetten. Met dit assessment bepaal je op verschillende niveau’s in de organisatie hoe klaar iedereen is voor de verandering. Je kunt dit assessment zelf doen, met je team of voor een hele organisatie.

Vaak uitgevoerd met vragenlijsten kijk je met een change readiness assessment naar eerdere ervaringen met veranderen, succes- en faalfactoren, noodzaak, communicatie, leiderschap, geraakte processen en procedures, cultuur etc. De uitkomsten uit het assessment geven je inzichten waar je in je veranderproject vervolgens extra aandacht moet besteden om succesvol te zijn

De verander experts van Change Department hebben ruime ervaring met het afnemen van change readiness assesments en helpen je graag hiermee.

Hoe Change Department helpt

Change Department helpt organisaties met het aangaan van de uitdagingen van vandaag en het ontdekken van betere manieren van werken. De diensten van Change Department omvatten organisatieadvies, prestatieverbetering en team- & leiderschapsontwikkeling.
Scroll to top