Organisatieadvies

Versnel resultaat, empower change leadership en bouw een new way of working. Wil jij een goed uitgevoerde strategie en daadwerkelijk gerealiseerde benefits? Change Department draagt met organisatieadvies bij aan het oplossen van problemen of vraagstukken binnen een organisatie of het management. Met de ondersteuning van een onafhankelijke derde op het gebied van organisatieadvies, bereik je sneller het volgende niveau. Want ook jouw organisatie heeft het vermogen om de opgestelde strategie uit te voeren.

Home Diensten Organisatieadvies

Mastering change – organisatieadvies voor toekomstige groei

Leading change kan een ontzettend dubbel gevoel geven: zowel de opwinding van het durven opbouwen van iets dat nog niet bestaat als het ongemak van ontdekken waar te beginnen.

In een wereld waar verandering niet incidenteel maar continu is, gaat het niet alleen om het voltooien van één verandering. Het gaat erom organisaties de gereedschappen te geven om snel en effectief aan te passen aan verandering – met resultaten die nu en in de toekomst impact leveren.

Vraagstukken in organisatieadvies

Hoewel geen twee uitdagingen hetzelfde zijn, zijn hier enkele situaties die we vaak in partnerschap met onze klanten aanpakken.

Change management

Bouw change management op als een uniek onderscheid vermogen in je organisatie.

Strategie-executie

Sla de slag tussen strategie en succes; maak je visie werkelijkheid door doelen slim te stellen, een strak proces te hebben en resultaten actief op te volgen.

Cultuurverandering

Verander de kern van je organisatie; vorm de cultuur actief om tot een dynamische kracht die je team inspireert en drijft naar excellente prestaties

Leiderschapsontwikkeling

Ontwikkel leiders voor morgen; ontwikkel de vaardigheden en het inzicht die nodig zijn om teams door verandering te loodsen en innovatie te leiden.

Prestatieverbetering

Boost je bedrijfsprestaties; identificeer knelpunten en implementeer slimme oplossingen voor continue verbetering en maximale impact.

Wat klanten zeggen

“Zeer heldere training en advies. Logische volgorde en direct toepasbaar gemaakt. De OKR’s voor het komende kwartaal zijn al klaar dus we kunnen direct aan de slag. De energieke en doortastende vorm van faciliteren zet aan tot 200% meedoen. We gaan hier zeker veel plezier van hebben”

Wellicht vind je dit ook interessant