NIEUW! OKR e-learning

Breng je organisatie naar nieuwe hoogtes met OKR.

  Organisatieadvies

Wij helpen jouw organisatie met afgemeten advies in organisatie-vraagstukken en de dilemma’s die daarbij komen kijken. Het doel is de verbinding tussen mens en organisatie: onderwerpen die zijn gelinkt aan het grotere doel, de visie en de processen.

 Team- en leiderschapsontwikkeling

Een topteam bestaat uit individuen die elkaar aanvullen en hetzelfde doel voor ogen hebben. Maar hoe zorg je dat jouw teamleden elkaar aanvullen en alles doen om dat collectieve doel te behalen? En wat voor rol vertolkt een leider in zo’n proces?

  Duurzame prestatieverbetering

Middels de belangrijkste agile- en lean-principes zorgen we voor een verbetering van de operationele prestaties. Veranderingen en continue verbetering staan hier centraal. Het resultaat? Een optimalisatie van je bedrijfsresultaten. Op de korte- en lange termijn.

Opdrachtgevers

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mark Philips - directeur Constant IT

"Met energie en toewijding zorgt Lodewijk dat wij ons tijdens elke sessie losmaken van de dagelijkse hectiek en focussen op de ontwikkeling van Constant IT. Lodewijk weet uitstekend de balans te vinden tussen het formele programma en de actuele uitdagingen waarmee wij als team graag worden geholpen."

Inge Kalmeijer - bestuurslid SKK

“Zonder Change Department hadden wij dit als Bestuur en Raad van Toezicht niet op deze manier en binnen dit tijdsbestek kunnen realiseren. Lodewijk is niet alleen een prettige en integere persoonlijkheid, hij zorgde ook regelmatig én op het goede moment voor reflectie. Zijn aanpak heeft er mede toe geleid dat wij een keuze hebben kunnen maken voor een nieuw, gedragen bestuursmodel. Door de positieve energie van ons allen op één lijn te brengen, kan het nieuwe model gestructureerd en met een strak tijdspad tot stand komen.”

"Een mensgerichte benadering, een daadkrachtige aanpak en duurzame resultaten. We zijn op een effectieve en plezierige wijze ondersteund in de agile transformatie naar high performing teams. Doorslaggevend in de samenwerking is voor ons het gedeelde eigenaarschap op de resultaten en de mogelijkheid om van de aanpak maatwerk te maken geweest."

Koen van der Grond Programma manager

"Contact him whenever you need someone to create a change in your organization. Lodewijk is a talented no nonsense program manager who is capable of mobilizing people by his enthousiastic and energitic spirit in order to realize the change come from within. He’s very committed, very practical, very driven and above all a nice person to work with."

Aan de slag met jouw verander vraagstuk? Weten hoe Change Department kan helpen? Laat je gegevens achter voor een kennismaking